All for Joomla All for Webmasters

ROSE-Romania Secondary Education Project

ROSE este un proiect finanţat prin acordul de împrumut (Proiectul pentru învățământ secundar) dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnat la Washington la 17 aprilie 2015, a fost aprobat prin Legea nr. 234/08.10.2015 de ratificare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 757/2015, care își propune să contribuie la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar  și la  creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat. Proiectul este structurat în trei componente, primele două fiind concepute pentru a aborda aspecte de natură academică şi socială care conduc la performanţa scăzută a elevilor în învăţământul secundar superior, precum şi în primii ani din învăţământul terţiar. A treia componentă include atât managementul de proiect, monitorizarea şi evaluarea impactului acestuia, cât și activitatea de evaluare a intervenţiilor existente, care abordează constrângerile financiare ale elevilor din învăţământul secundar superior provenind din grupuri dezavantajate.
Imagini pentru Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare
Componenta 1 Intervenţii la nivelul liceelor și intervenții sistemice.

Componenta 2 Intervenții la nivelul universităților din sistemul public de învățământ

Componenta 3 Management de proiect, monitorizare și evaluare.

Echipa pentru elaborarea proiectului ROSE (D16/18.01.2017) la nivelul Liceului Teoretic Iulia Zamfirescu Mioveni este formată din:

1.  prof. Cristian HOAGHEA, coordonator proiect

2. prof. Ion Dumitru VOICULESCU

3.prof. Lavinia GHERGHIN

4. prof. Silviu NAE

5. prof. Stefanita HABUC

6.prof. prof. Daniella CRETU

7.prof. George NILA

8. Tanta SERBAN, contabil sef

9. Maria BALASOIU, secretar sef

10. Daniela DUTULESCU, secretar

11. Cristina GICEA, laborant

      În momentul de faţă proiectul a fost depus facilitatorului, urmând să fie evaluat. Semnarea acordului de grand, în valoare de 100.000 euro pe o perioadă de implementare de patru ani se va face în cursul lunii martie pentru prima rundă. 

Intră în Contact

Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu

  • Adresa: str. Petre Zugravu, nr.7, CP 115400, Mioveni, Argeș, România
  • Tel: 0248 260 123 
  • Fax: 0248 264 425 
  • Email: lic_iuliaz2006@yahoo.com

Comunitatea spune despre noi

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…