All for Joomla All for Webmasters

Despre noi

Logo-ul Liceului Teoretic IULIA ZAMFIRESCU a fost avizat în Consiliul Profesoral din 17.01.2017 și în Consiliul de Administrație din 18.01.2017 și are forma unui scut triunghiular cu marginile rotunjite împărțit în 3 cartiere:
-cartierul 1 centru jos cuprinde stema orașului Mioveni, localitate ancorată puternic în PREZENT
-cartierul 2 stânga cuprinde bustul renumitului dascăl local Iulia Zamfirescu, patroana spirituală a liceului (simbolizând TRECUT-ul care permanent ne obligă )
-cartierul 3 dreapta cuprinde pe fundalul unei cărți deschise, siluetele a trei copii cu mâinile îndreptate în sus ca semn de bucurie, fericire și împlinire, reprezentând cele trei niveluri de învățământ (primar, gimnazial și liceal), ca un simbol al responsabilității educării și formării VIITORULUI acestei localități.
Scutul este învelit pe mijloc de o eșarfă pe care este inscripționat numele instituției:"LICEUL TEORETIC IULIA ZAMFIRESCU" și pe chenar MIOVENI-ARGEȘ. Sub scut este o eșarfă pe care este inscripționat dictonul latin "Docendo discimus.", care este viziunea școlii:"Învățând pe alții, învățâm și noi."  

Revista IULIA nr 1-2 coperta

Revista IULIA nr 1-2 continut

Revista IULIA nr. 3

Logo LTIZ creat de prof. Ion Dumitru Voiculescu, decembrie 2006
Descarcă ataşamente:

Intră în Contact

Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu

  • Adresa: str. Petre Zugravu, nr.7, CP 115400, Mioveni, Argeș, România
  • Tel: 0248 260 123 
  • Fax: 0248 264 425 
  • Email: lic_iuliaz2006@yahoo.com

Comunitatea spune despre noi

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…